Пропустити головне навігаційне меню

Вдячність

Прочитайте Учення і Завіти 59:21 і попросіть членів сім’ї уважно прислухатися, щоб почути, які дві речі ображають Небесного Батька. (Невиконання заповідей і невияв подяки до Нього).

Поділіться такою цитатою Президента Езри Тефт Бенсона:

“Кажуть, що пророк Джозеф Сміт застерігав, що одним з найбільших гріхів, у якому будуть винні святі останніх днів, буде невдячність. Я гадаю, що більшість з нас не вважали це таким серйозним гріхом. Є помітна тенденція висловлювати в наших молитвах прохання про додаткові благословення. Іноді я відчуваю, що нам слід більше часу наших молитов приділяти висловам вдячності і дякуванню за благословення, які ми вже отримали” (“All This and the Gospel Too”, New Era, Nov. 1991, 4). 

(Ви також можете прочитати Алма 37:37).

Перекажіть історію про десять прокажених з Лука 17:11-18.

Запитайте наступне:

  • Як один прокажений виявив свою вдячність?

Поясніть, що хоча дев’ять були безсумнівно раді, що зцілилися, вони не думали про джерело своїх благословень і не повернулися, щоб подякувати Ісусу.

Запитайте: що ми можемо робити, аби краще висловлювати подяку нашому Небесному Батькові за все, що Він для нас робить?

Свідчіть, що наш Небесний Батько і ті, хто нас оточують, цінують, коли ми висловлюємо подяку за те, що нам було дано.

Напишіть листа знайомій сім’ї і висловіть подяку за їхню дружбу, служіння та вияви доброти до ближніх.

Якщо дозволить час, ви можете разом прочитати статтю “Вдячність” Девіда Л. Бека (Ліягона, черв. 2013).


Пригощення: Шоколадний пудинг

Змішайте разом у каструлі з товстим дном наступні інгредієнти:

  • 6 ст. ложок цукру
  • 3 ст. ложки крохмалю
  • дрібку солі
  • 1½ ст. ложки какао
  • 2½ склянки молока
  • 1 ч. ложку ванільного цукру

Готуйте на середньому вогні, час від часу перемішуючи, доки суміш не загусне, протягом приблизно 4-5 хв. Зніміть з вогню. Додайте і перемішайте:

  • 1 склянку крихт шоколаду (можна подрібнити плитку шоколаду)
  • 1½ ст. ложки масла

Старанно змішайте. Вилийте у порційні посудини і дайте охолонути протягом 1 години.

Пригощення