Пропустити головне навігаційне меню

Поделиться своей верой

Тема: Господня всесвітня Церква

Завдання

Покажіть ілюстрацію із зображенням світу або самі її намалюйте.

Вказавши, де живе ваша сім'я, попросіть членів сім'ї знайти місця, де живуть інші члени сім'ї чи друзі. Коли  будете розказувати про цих людей, кладіть їхні фотографії на карту. Запитайте: “Чим відрізняється місце, де живуть ці люди, від місця, де живемо ми? А що є спільного? Чому ми відчуваємо себе близько до цих людей?”

Поясніть, що наша любов до них приходить від Небесного Батька. Він хоче, щоб ми мали між собою тісні родинні зв'язки. Як нам стати ближчими для тих, кого ми любимо і про кого турбуємося, де б вони не жили? Нехай ця карта і фотографії стоять у вас вдома на видному місці протягом наступного тижня.

Прочитайте Ефесянам 2:17–22. Про що навчав апостол Павло людей, які прибули з різних місць і в яких все в житті було різним. Сім'єю відправте електронне повідомлення, поспілкуйтеся у Skype або напишіть листа представнику іншої культури чи сім'ї. Дайте відчути цій людині вашу любов до неї та поділіться своїм свідченням про євангелію.

Пригощення: Гарбузовий пиріг

Нижній корж (2 ½склянки борошна, 1/2 склянки масла, додати ½ склянки жиру, що робить тісто розсипчастим, дрібка солі, крижана вода [додавайте по чайній ложці, поки не утвориться потрібна консистенція].

  • 2 склянки гарбузового пюре
  • ½ склянки цукру
  • 1 чайна ложка кориці
  • ½ чайної ложки імбирю
  • ¼ чайної ложки мускатного горіха
  • 2 яйця (трохи збити)
  • ¾ склянки молока

З гарбуза виберіть насіння і поріжте на шматки довжиною 12 см. Вкрийте фольгою і печіть приблизно одну годину при температурі 200°C. Виберіть м'яку частину, залишивши шкірку, і розмеліть її в кухонному комбайні (чи блендері) до однорідної маси. Відкиньте на сито, щоб стекла рідина. Розкачайте нижній корж пирога й викладіть у форму діаметром 22 см. Перемішайте гарбуз, цукор, корицю, імбир та мускатний горіх у мисці. Додайте яйця, виделкою легенько збивайте, поки все не перемішається. Поступово додайте молоко, змішуючи поки все не перемішається. Обережно вилийте начинку у форму на корж для пирога. Обкладіть краї коржа фольгою. Випікайте 25 хвилин при температурі 200° C, потім зніміть фольгу. Печіть це 25 хвилин або доти, поки ніж, встромлений в центрі пирога, не буде сухим, коли його витягнете. Нехай охолоне.